Oppdatert: 7.1.2014

Digitalquill

Digitalquill er et av Storbritannias ledende programmeringsfirmaer. Digitalquill holder til i Hull, East Yorkshire (UK) og spesialiserer seg i nettbaserte programmer som Document Management, CRM og CMS systemer og er kjent for å ha videreutviklet funksjonaliteten i WordPress. Digitalquill er et familieeid firma og har et lite team med programmere som alltid sikter til å utvikle den beste online programvaren for å hjelpe bedrifter med å automatisere, effektivisere og vokse.

The Datafeed Import Plugin for Wordpress
Datafeed Import Plugin for WordPress er bygget på funksjonaliteten til WordPress som raskt lar deg lage et fullt funksjonerene nettsted fra hvilken som helst velbygd Datafeed.
Pluggen kan importere kommaseparerte filer (CSV), Pipe-separerte filer, RSS feeds og XML feeds inn i WordPress og lage en 'post', 'page', eller 'Custom Post Type' for å lage en produktliste for hver enkelt felt i Datafeed'en, uten å måtte ha omfattende tekniske kunnskaper. De har også utviklet en unik WYSIWYG-mal (What you see is what you get) for design.

Tilbud

Kjøp nå
Annonse

Dataverktøy
InformasjonTilbud
Microsoft Store

Microsoft Store

The Microsoft Store er den offisielle online butikken for Microsoft, verdens ledende leverandør av software produkter, spill og ...

Les Mer...

 

Få studentpris på Windows 8 Pro og Office 365
Annonse
MyPCwash

MyPCwash

Datamaskiner blir med tiden ustabile og yteevnen reduseres

Problemer vi alle kjenner

Les Mer...

 

Kun kr 5,- Gratis velkomstpakke
Annonse